Ga voor veiligheid en kies voor IVON

Incompany mogelijkheden bij IVON

Elke organisatie is anders en daarmee uniek. Wilt u de specifieke situatie van uw organisatie centraal stellen in een opleiding of training? Denk dan aan een incompany-traject.

Alle opleidingen/trainingen van IVON worden incompany aangeboden. Voor specifieke wensen ontwikkelen we een incompany-traject geheel op maat. In overleg wordt de inhoud, het doel, belangrijke accenten en de duur van de training bepaald. Natuurlijk kan een maatwerkoplossing ook gebruikt worden om te werken aan teambuilding.

Beschikt u niet over een eigen locatie om de opleiding/training/cursus te facaliteren, dan kunt u toch via IVON een groep deelnemers opleiden/trainen. Dit kan zowel inhouse op de IVON opleidingslocaties als op een nader te bepalen locatie (bij u in de buurt). In dat laatse geval regelt IVON desgewenst de locatie voor u, waardoor u toch van de incompany voordelen kan profiteren!

Wilt u weten wat de mogelijkheden in uw geval zijn? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, of vraag via onderstaande knop direct een offerte aan.


Incompany offerte